Clotilde Armand este, matematic, primar al Sectorului 1


Clotilde Armand, candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 1 a câștigat alegerile locale la diferență de 1.007 voturi față de actualul primar, Daniel Tudorache. 

Potrivit rezultatelor Biroului Central Electoral, Clotilde Armand are 40,95%, în timp ce Dan Tudorache a obținut 39,82%. 

„În 2016 ne-au furat voturile. Într-o singură noapte au schimbat rezultatele. Și nu am renunțat. Am continuat bătălia noastră în consiliul local. V-am promis atunci că acești corupți și mafia transpartinică din primărie trebuie să dispară. Pentru că această instituție trebuie să funcționeze în interesul cetățenilor și nu a partidului. Au urmat patru ani grei de luptă în care s-au întâmplat foarte multe”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Anul acesta au vrut să ne fure din nou voturile. Și i-am prins în flagrant. Am stat și am păzit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi și noapte. Am păzit fiecare vot. Și am ieșit învingători. V-am spus că matematica învinge. Acum, vă promit că voi lupta cu toată forța mea să fie pedepsiți toți cei responsabil de tentativa de fraudare a alegerilor. Lucrurile nu vor rămâne așa. Mulțumesc tuturor colegilor pentru efortul lor, mulțumesc susținătorilor și criticilor mei. De acum începem treaba. Și avem multe de făcut împreună. Vă mulțumesc tuturor. Această victorie este a voastră!”, a continuat Clotilde Armand.

„O Românie fără hoție! Bravo, Clotilde Armand, i-ai învins!”, a postat marți seara, 29 septembrie, Dacian Cioloș, președintele PLUS, pe pagina sa de Facebook.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole