​Înlocuitorul lui Mirel Rădoi la naționala României se alege dintre patru antrenori: „Nu e unul mai favorit decât altul”

Conducerea Federației Române de Fotbal caută un nou selecționer după ce contractul lui Mirel Rădoi s-a încheiat la data de 30 noiembrie.  

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a vorbit despre cine îl va înlocui pe Mirel Rădoi pe banca tehnică a tricolorilor.

„După Comisia Tehnică, toți membrii și-au exprimat preferințele pentru antrenor. Ursea nu este pe această listă. Da, rămân patru nume. Decizia se va lua după 1 ianuarie. Nu vrem să facem un spectacol din acest moment, vrem să fie totul civilizat.

N-au fost prioritare discuțiile despre situația financiară, ci o analiză despre momentul în care suntem și ce se poate face pentru viitor. Meciul următor e cel mai important la echipa națională, pentru că nimeni n-are răbdare. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei își dorește să fie selecționerul echipei naționale. Sunt dornici să preia această funcție, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment.

Nu am discutat încă cu Pițurcă… când să vorbim cu el, de Revelion? Am vorbit cu ceilalți trei (n.r. – Mutu, Iordănescu și Boloni). Pe Boloni l-am simțit un om echilibrat, cu un CV impresionant, cu multă experiență în fotbalul european, care trebuie să redescopere fotbalul românesc. Toți trei, Adi, Edi, Loți, au chef de muncă, au optimism și realism în ceea ce privește situația echipei naționale.

Nu e unul mai favorit decât altul. Cred că până de Sfântul Ion (n.r. – 7 ianuarie 2022) vom avea un selecționer. Staff-ul selecționerului nu reprezintă o problemă. Nu cred că este o loterie alegerea selecționerului. Toți cu care am vorbit prezintă garanții pentru viitor, fiecare cu argumentele lui„, a spus Mihai Stoichiță, la Digisport.

Acesta a confirmat că selecționerul va fi ales dintre Adrian Mutu, Edi Iordănescu, Ladislau Boloni și Victor Piţurcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...