100.000 de euro dă pe combustibil o societate a Consiliului local Alexandria

100.000 de euro dă pe combustibil o societate a Consiliului local Alexandria

Administrația Străzilor, Construcții Edilitare SRL (ASCE) este o societate a Consiliului Local Alexandria pe care conducătorii primăriei au înființat-o, credem noi, pentru a mai avea câteva oportunități de introducere a cărții de muncă unor pesediști cărora le e greu să-și găsească singuri un rost în viață.

Oficial, firma face și drege câteva proiecte prin Alexandria, pentru a avea obiectul muncii, pe bani considerabili, însă nici acelea nu sunt realizate cu simțul răspunderii, după cum am arătat în materiale anterioare.

Cu toate că simțul muncii nu este cel mai dezvoltat printre angajații acestei societăți, ea cheltuie foarte mulți bani pe carburant. O sumă colosală, cât valoarea a două apartamente, dă ASCE pe benzină și motorină în acest an.

Potrivit SICAP, se achiziționează carburanți auto pe bază de carduri după cum urmează: Motorină EURO DIESEL – 65.000 l Benzină fără plumb EURO CO 95 – 10.000 l Durata contractului va fi de pana la 31.12.2023.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...