14 zboruri anulate din cauza unei greve la o mare companie aeriană

În Germania și nu numai, aeroporturile vor fi paralizate din cauza unei greve a muncitorilor. Reprezentanții aeroportului din Timișoara au transmis o serie de informații după ce mai multe zboruri au fost anulate din cauza unei greve.

„Informații oficiale importante, primite de la compania aeriana Lufthansa, privind anularea unor zboruri în 26 și 27 Martie 2023.

Sindicatul VER.DI a solicitat o grevă de o zi pe mai multe aeroporturi din Germania.

Acest lucru afectează zborurile din Timișoara spre și despre aeroportul din Frankfurt, luni, 27 martie, spre și dinspre aeroportul din München, duminică, 26 martie și luni, 27 martie.

De la Timișoara vor fi afectate un număr de 14 zboruri, spre și dinspre München pentru 26 și 27 Martie, 2 zboruri, spre și dinspre Frankfurt, mai exact cele din 27 Martie.

Mâine, zborul de la Frankfurt va ateriza la 11:55, iar decolarea spre Frankfurt este programată la ora 12:30.

Pasagerii afectați vor fi informați de eventualele schimbări, de către compania aeriana Lufthansa”, au transmis reprezentanții aeroportului din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...