22 de ani de la decesul lui Cătălin Hîldan. Suporterii dinamoviști vor ține un minut de reculegere: “Nu te-am uitat, căpitane”

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat că va ţine un minut de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan, la meciul de handbal Dinamo – FC Porto, din Liga Campionilor. Hîldan a murit la 5 octombrie 2000.

“NU TE-AM UITAT, CĂPITANE!

Încă un an, fără Cătălin Hîldan! Spiritul lui de luptător este cel care ne face să rămânem mereu aproape, să nu renunţăm niciodată. Câini până la moarte şi dincolo de ea!”, a notat PCH pe Facebook.

PCH prezintă şi un mesaj din parte lui Cristi Hîldan:

”Toată dragostea mea pentru suporterii care se gândesc astăzi la fratele meu! Tot ce am făcut, atât tata, cât şi eu şi noi ca familie, a fost întotdeauna pentru ei, pentru Dinamo şi pentru memoria lui Cătălin.

Îi rog pe cei care vor veni astăzi la Brăneşti, să o protejeze pe mama, care este foarte fragilă, mai ales emoţional, după pierderea tatălui. I-ar fi foarte greu să vadă suporterii în curte. Mama este încă în doliu şi duce cu greu durerea aceasta.

Fără tata, lucrurile nu mai stau ca înainte. Le mulţumesc din toată inima tuturor celor care vor veni la cimitir şi îi rog să ne înţeleagă şi să nu treacă pe la mama!”

“Astăzi vom merge individual la cimitirul din Brăneşti, pe tot parcursul zilei. Apoi, începând cu 17:30 ne vom aduna la Terasa Daimon, de lângă Sala Polivalentă, în Parcul Tineretului.

La 19:45 vă aşteptăm pe toţi la meciul Dinamo – Porto, unde îl vom continua să-l cinstim pe Cătălin Hîldan.

– biletele le vom lua direct de la intrarea în sală. Avem 500 de bilete pentru peluză, cu posibilitate de suplimentare.

– echipa de fotbal va fi prezentă la Sala Polivalentă, alături de alţi sportivi din cadrul Clubului Dinamo.

În minutul 11 al meciului, vom ţine un minut de reculegere în memoria lui UNICULUI CĂPITAN”, a mai menţionat PCH.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...