233 de voturi pentru fratele lui Paul Stănescu, numit de Parlament în conducerea ANRE

Fostul deputat PSD Alexandru Stănescu, fratele secretarului general PSD, Paul Stănescu, a fost ales, marţi, de plenul comun al Parlamentului, în funcţia de membru al Comitetului de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Au votat „pentru” 233 de parlamentari şi 120 au votat „împotriva’ numirii lui Alexandru Stănescu. Votul a fost secret cu buletine de vot. Au fost doi candidaţi pentru această funcţie: Alexandru Stănescu şi Sorinel Vrăjitoru.
ADVERTISING

Alexandru Stănescu a fost propus de grupul PSD pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Marian Neacşu, noul secretar general al Guvernului.

„E fost parlamentar și are o experiență vastă”, a explicat liderul PSD, Marcel Ciolacu, motivul pentru care partidul îl sprijină pe Stănescu la ANRE.

USR va ataca la Curtea Constituţională numirea lui Alexandru Stănescu. „Transformaţi ANRE într-o afacere de familie, pentru că ştiţi foarte bine că domnul Stănescu este fratele secretarului dumneavoastră general. Va câştiga undeva între 6 şi 8.000 de euro pe lună nemeritaţi, iar CV-ul domnului Stănescu, care a terminat mecanică agricolă, şi nu este o ruşine lucrul acesta, dar problema este că nu îl califică sub nicio formă pentru această funcţie atât de importantă”, au acuzat USR-iștii în plen.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...