233 de voturi pentru fratele lui Paul Stănescu, numit de Parlament în conducerea ANRE

Fostul deputat PSD Alexandru Stănescu, fratele secretarului general PSD, Paul Stănescu, a fost ales, marţi, de plenul comun al Parlamentului, în funcţia de membru al Comitetului de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Au votat „pentru” 233 de parlamentari şi 120 au votat „împotriva’ numirii lui Alexandru Stănescu. Votul a fost secret cu buletine de vot. Au fost doi candidaţi pentru această funcţie: Alexandru Stănescu şi Sorinel Vrăjitoru.
ADVERTISING

Alexandru Stănescu a fost propus de grupul PSD pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Marian Neacşu, noul secretar general al Guvernului.

„E fost parlamentar și are o experiență vastă”, a explicat liderul PSD, Marcel Ciolacu, motivul pentru care partidul îl sprijină pe Stănescu la ANRE.

USR va ataca la Curtea Constituţională numirea lui Alexandru Stănescu. „Transformaţi ANRE într-o afacere de familie, pentru că ştiţi foarte bine că domnul Stănescu este fratele secretarului dumneavoastră general. Va câştiga undeva între 6 şi 8.000 de euro pe lună nemeritaţi, iar CV-ul domnului Stănescu, care a terminat mecanică agricolă, şi nu este o ruşine lucrul acesta, dar problema este că nu îl califică sub nicio formă pentru această funcţie atât de importantă”, au acuzat USR-iștii în plen.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

UPDATE Ora !,41: Înaltul reprezentant UE pentru politică externă, Josep Borrell, a calificat atacul iranian drept „inacceptabil”. Pe X, Borrell a scris: „Aceasta este...

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....