3333. Află ce înseamnă când vezi aceste cifre

Publicat: 11 dec. 2022, 15:28, de Ziarul Puterea, în LIFESTYLE , ? cititori
3333. Află ce înseamnă când vezi aceste cifre
Semnificație 3333 SURSA FOTO: Pixabay.com

Îngerii și spiritele ne contactează prin diverse metode, ca de exemplu repetarea unui anumit cîntec cu mesajul ce trebuie auzit, sau citirea unui anume pasaj dintr-o carte, ziar sau repetarea unor anumite cifre. Un exemplu în acest sens este 3333 sau orice altă combinație în care se repetă cifra 3 (3:33, 33.3, 33.33).

Care este semnificatia cifrei 3?

In numerologie, cifra 3 poarta denumirea de “numarul copilului”. El contine calitati creative, expressive si jucause. Numarul 3 trimite un mesaj clar: esti incurajat sa fii prezent in viata ta folosindu-ti abilitatile de copil: joaca-te, forteaza cateva limite. Fii liber ca un copil! Chiar daca asta inseamna si sa-ti asumi niste riscuri! Nu te limita cand vine vorba despre idei si planuri marete. Incearca ceva nou. Fa din distractie o prioritate! Cantareste bine inainte sa te inhami la diverse responsabilitati.

Care este semnificatia lui 33?

Ca si 11 si 22, 33 este Numar Maestru, in numerologie. Aceste numere au o importanta speciala. Mesajul pe care aceasta combinatie il transmite este sa-ti asculti inima si sa iti impartasesti cunostintele/experientele celorlalti. In acest fel ai oportunitatea sa influentezi pe cineva cu intelepciunea ta.

De asemenea, combinatia 33 transmite mesajul ca trebuie sa ai grija de darurile tale, de calitatile tale creative. Pune-le in valoare pentru a dobandi abilitati noi. Fii inventiv! Crede in ceea ce Universul iti poate aduce. Ghizii spirituali te indruma, te ajuta!

Care este semnificatia lui 333?

Numarul angelic 333 aduce si mai multa atentie asupra calitatilor tale creative. Ai incredere  ca ceea ce faci tu atinge sufletele celorlalti. Poate fi vorba de o scriere, de un tablou, de o melodie, de orice are legatura cu creatia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.