Cifra absolutului în numerologie. Aceste persoane sunt alese pentru a deveni bogate!

Publicat: 14 nov. 2022, 19:23, de Mădălina Sfrijan, în LIFESTYLE , ? cititori
Cifra absolutului în numerologie. Aceste persoane sunt alese pentru a deveni bogate!
Astrologie și numerologie SURSA FOTO: https://www.sohinisastri.com/

Cifra absolutului aduce prosperitate și belșug în viața celor care se nasc sub un astfel de semn. Află ce caracteristici au cei care se nasc într-o zi a absolutului și despre care număr este vorba.

Cifra absolutului este destinată celor aleși

Se consideră că ne alegem ziua în care pășim pe această lume încă de dinainte de a ne naște. Venim cu un scop clar, pe care vrem sau nu, trebuie să îl îndeplinim până în ziua trecerii în neființă. Ziua în care suntem aduși într-o lume nouă are o semnificație aparte pentru fiecare suflet în parte. De altfel, aceasta dictează într-o mare măsură experiențele pe care le vom avea pe pământ.

Una dintre cele mai puternice date de naștere este în mod cert cea din ziua 7 a lunii. De altfel, în numerologie, aceasta este deseori considerată cifra absolutului.

Reflectă în esență momentul în care întregul univers și-a încheiat un circuit al creației.

Numerologie cifra 11. Femeile care se nasc în această zi fac bani din piatră seacă!

Ce calități au cei născuți pe 7

Altruiști și energici, cei care vin pe lume într-o astfel de zi au toate șansele să ajungă persoane de succes.

Au parte mereu de admirația celor din jur și sunt adesea urcați pe un adevărat piedestal pentru reușitele lor.

Persoanele care vin pe lume odată cu cifra absolutului gândesc analitic. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje care îi vor ajuta să ajungă pe culmile bogăției.

O altă caracteristică a celor născuți pe 7 este legată de latura dragostei. Aceștia sunt capabil să iubească cu toată ființa lor pe cineva și chiar să ierte orice.

Luna Plină și superstițiile la români. De ce nu pot dormi unii oameni

Persoanele din această categorie au ajuns la un nivel înalt de percepție emoțională, astfel devin iertători și blânzi în orice context.

De ce să ai alături o astfel de persoană?

Dacă ai un astfel de partener de viață, adus pe lume sub cifra absolutului te poți considera norocos.  Te poate iubi la nebunie, iar pe plan profesional îți va fi un mentor de excepție.

Alege o persoană născută pe data  de 7 a lunii dacă vrei o familie împlinită. Aceștia sunt extrem de onești, protectori și loiali când vine vorba de cei dragi.