Numerologie cifra 11. Femeile care se nasc în această zi fac bani din piatră seacă!

În numerologie cifra 11 are o însemnătate uriașă. Cei care vin pe lume sub un astfel de semn au un destin aparte. În mod special femeile cifrei 11 sunt înzestrate cu puteri nebănuite.

Numerologie cifra 11 sau „maestrul mistic”

În știința din spatele numerelor, cifra 11 este recunoscută ca una cu o vibrație extrem de mare. De altfel, nu degeaba numărul a fost denumit și „maestrul mistic”. Se pune că cei care vin pe lume în această zi sunt trimiși ai lui Dumnezeu și dobândesc învățături de-a lungul vieții care le vor fi folositoare și celor din jurul lor.

Dacă ai în jurul tău o persoană născută în această zi a lunii cu siguranță fără să realizezi, ea va fi mereu  prima la care alergi pentru un sfat. Te fascinează cu modul de a privi lucrurile, viața, oamenii și orice discuție cu ea îți aduce o pace inexplicabilă.

Iubitori ai frumosului

Persoanele al căror destin este guvernat de cifra 11 au un suflet de artist. Adoră frumosul, găsesc mereu un strop de binecuvântare în orice și văd partea bună a lucrurilor când toți ceilalți din jur zăresc doar prăpastia.

Mentori extraordinari

Dacă vrei să deprinzi cunoștințe de la cei născuți în data de 11, ai face bine să iei notițe detaliate. Aceste persoane reușesc să îți transmită dorința de a cunoaște tot mai mult despre domeniile care nu îți trezeau deloc interesul până acum. De altfel, sunt capabile să te determine să devii cea mai bună versiune a ta.

În numerologie cifra 11 înseamnă și alăturarea a două elemente. Ceea ce înseamnă că personalitatea celor născuți în această zi este duală. Pot fi extrem de blânzi, docili și calzi însă dacă ai reușit să îi dezamăgești își vor schimba radical atitudinea.

Femeile născute în această „mânuiesc”sfera financiară cu succes

În numerologie cifra 11 asociată cu personalitatea feminină scoate la iveală adevăratul fler în domeniul banilor. Aceste persoane reușesc să multiplice tot ceea ce dețin fără prea mult efort. Dincolo de a căuta mereu să facă bani precum multe altele, acestea pur și simplu atrag bunăstarea.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

UPDATE Ora 0,50 : Postul de televiziune american ABC relatează că, potrivit informațiilor armatei israeliene, atacurile iraniene au fost îndreptate exclusiv împotriva țintelor militare....

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....