600 de persoane ucise de ruși. Aceștia spun că sunt militari, iar ucrainenii că sunt civili

Rusia se laudă în această dimineață, prin vocea Ministrului Apărării, că a ucis noaptea trecută peste 600 de luptători ucraineni.

Ministrul a declarat că artileria rusă a lovit peste noapte mai multe poziții și fortărețe ucrainene, ucigând peste 600 de luptători. Conform acestuia, rachetele rusești au distrus o bază de pe aeroportul Kanatovo din regiunea Kirovohrad aflat în centrul Ucrainei și un mare depozit de muniții din orașul Mykolaiv, din sudul Ucrainei. De asemenea, Moscova susține că a doborât și trei avioane de luptă ale forțelor armate ucrainene în apropierea insulei Zmeiny din Marea Neagră și 14 drone de la Kiev.

Partea ucraineană afirmă că forțele ruse au bombardat miercuri seară mai multe orașe din Ucraina printre care Dnipro și Zaporojie, dar și podul Amur, pe care circulau autovehicule. Și că numărul morților anunțați de autoritățile ruse este dat și de civilii uciși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...