Cum au fost închiși vizitatorii Disneyland Shanghai în parcul tematic (VIDEO)

Publicat: 03 nov. 2021, 22:00, de Eliza Popa, în Internațional , ? cititori
Cum au fost închiși vizitatorii Disneyland Shanghai în parcul tematic (VIDEO)

Mii de vizitatori ai Disneyland Shanghai stăteau la coadă pentru a urca în roller-coaster și priveau artificiile de deasupra castelului Disney…Când deodată, personalul a sigilat parcul de distracții!

Oameni în costume Hazmat (n.r. – echipament de protecție individuală, ce protejează purtătorul de materiale periculoase) au pătruns pe porți, pregătindu-se să testeze pe toată lumea pentru Covid-19, înainte de a-i lăsa să plece. Procesul de testare a celor 34.000 de vizitatori s-a încheiat aproape de miezul nopții, mult după ce programul parcului s-a terminat. Toate rezultatele au fost negative, dar cetățenii au fost forțați să se izoleze timp de două zile și să refacă testele peste două săptămâni, potrivit Bloomberg.

Închiderea unuia dintre cele mai profitabile parcuri ale Walt Disney Co. s-a produs după ce o femeie care a călătorit la Shanghai din apropiere de Hangzhou a fost testată pozitiv. Deși oficialii nu au confirmat încă dacă a vizitat Disneyland, depistarea ei a declanșat un efort agresiv de monitorizare a contactelor.