Black Friday la agențiile de turism: vacanță în Grecia cu nouă euro

Publicat: 11 nov. 2021, 13:52, de Otilia Caloian, în Business , ? cititori
Black Friday la agențiile de turism: vacanță în Grecia cu nouă euro
Sursa foto: Pixabay.com

De Black Friday, touroperatorii au pregătit mii de oferte speciale pentru toate sezoanele, gusturile dar şi pentru toate buzunarele, discounturile la vacanţe depăşind chiar și 70%.

Românii dornici de chilipiruri pot opta şi în acest an pentru vacanţe ȋn cele mai iubite destinaţii turistice din Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania sau Bulgaria, pentru vara anului 2022, dar la târgurile online pot găsi numeroase promoţii pentru călătoriile din perioada sărbătorilor, pentru vacanţele ȋn România ori pentru vacanţele ȋn locaţii exotice, tot mai râvnite şi căutate ȋn ultima perioadă. „Deschidem azi târgul de turism pe care ȋl vom desfăşura ȋn perioada 11-14 noiembrie 2021, ȋn agenţiile proprii şi pe platformele noastre online. Cu toate că ne este foarte dor de evenimentele cu prezenţă fizică, ne este dor de clienţii şi partenerii noştri cu care interacţionam şi ne ȋntâlneam an de an la cele două târguri de turism desfăşurate la Romexpo, am ales să continuăm tradiţia târgului de toamnă, ȋnsă ȋn format online, adaptându-ne astfel la contextul actual atipic”, declară Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Reduceri la vacanțe de până la 70-80%

Cel mai mare operator român de chartere de pe piața autohtonă, Christian Tour, vine cu o ofertă bogată atât pentru sejururile charter anunţate pentru vara lui 2022, dar şi pentru vacanţele last minute din această iarnă şi cele de sărbători, ȋn destinaţii precum Egipt, Cappadocia sau locaţii exotice tot mai căutate de români: Maldive, Mauritius, Zanzibar sau Dubai. Mai mult decât atât, pe lână promoţii, touroperatorul a pregătit şi un cadou aniversar pentru toţi iubitorii de vacanţe.

Discount, în euro, egal cu jumătate din vârsta turistului

„Venim la acest târg online cu cele mai nou lansate oferte Early Booking pentru vara anului viitor, dar si cu o campanie specială de Black Friday, iar acest lucru ȋnseamnă că reducerile depăşesc pe alocuri 70% din valoarea pachetului standard. Avem totodată si discount-uri însemnate la vacanțele în destinații exotice și programe turistice de circuit ori croazieră inedite. Ȋn plus, oferim şi un cadou aniversar tuturor celor care aleg să călătorească alături de Christian Tour ȋn anul ȋn care celebrăm 25 ani de prezenţă pe piaţă. Astfel, fiecare turist care achiziţionează ȋn perioada târgului o vacanţă pentru 2022, beneficiază de un extra-discount ȋn euro, egal cu jumătate din vârsta sa”, a declarat Cristian Pandel.

Grecia, Turcia și Egipt, preferatele românilor

Tot la Christian Tour am găsit o ofertă foarte greu de refuzat: sejur de șapte nopți de cazare, în Grecia, pe Riviera Olimpului. Prețul include doar cazarea, în anumite perioade, iar cine dorește și transport, va trebui să plătească autocarul separat. De asemenea, turiștii care pleacă în vacanțe cu autocarul găsesc, zilele acestea, reduceri de până la 30% la transport pentru destinații precum Corfu, Thassos, Zakynthos, Riviera Olimpului sau Halkidiki.

Turiștii care aleg varianta de transport cu avionul găsesc reduceri de la o sută de euro până la 400 de euro pe cameră în destinații precum Antalya şi Bodrum (Turcia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt), Gran Canaria și Tenerife (Spania), Creta, Zakynthos și Rodos (Grecia) şi Bulgaria.

Vacanțe la mare, în România, reduse cu 45%

Românii care preferă stațiunile de la Marea Neagră pentru concediul din vară își pot achiziționa pachetul cu o reducere Early Booking de până la 45%, ne informează touroperatorul.

De asemenea, turiștii care vor să călătorească în destinații exotice, precum Mauritius, Maldive, Zanzibar sau Dubai, găsesc, zilele acestea, vacanțe începând de la 489 de euro de persoană, cu toate taxele incluse, cu 150-400 de euro mai puțin decât dacă ar cumpăra în restul anului.

„În ceea ce privește apetitul românilor pentru vacanțe, ne așteptăm ca și cu această ocazie destinațiile exotice să suscite un interes ridicat; acesta fiind, de altfel, un trend început de anul trecut şi care a impulsionat touroperatorii din piaţă să introducă ȋn premieră curse charter directe către destinaţii ȋndepărtate din mijlocul oceanului, adevărate paradisuri exotice, de vizitat măcar o dată ȋn viaţă. Creşterea interesului, contextul actual şi introducerea curselor charter directe având un impact simţitor asupra scăderii preţurilor acestor vacanţe, reuşind astfel să ajungem la tarife pentru Maldive, Mexic ori Zanzibar comparabile cu cele din Antalya” a conchis reprezentantul turoperatorului.

Christian Tour este cel mai mare turoperator român de pe piața autohtonă. Înființată în 1997, compania este deținută de Cristian Pandel și este prezentă atât în țară, prin agenţii proprii și francize, cât și în străinătate, în Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și Statele Unite ale Americii, prin grupul de firme Memento Group.

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele