Sorin Cîmpeanu, consiliat de useristul, garantat de Abramburica, care vine cu cățelul la birou

Publicat: 16 nov. 2021, 15:19, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Sorin Cîmpeanu, consiliat de useristul, garantat de Abramburica, care vine cu cățelul la birou
Sorin-Cimpeanu si Radu Szekeli INQUAM_Photos_Ilona_Andrei

După ieșirea USR de la guvernare, premierul Florin Cîțu l-a demis de la Ministerul Educației pe secretarul de stat Radu Szekely propus și susținut de USR-PLUS, dar, surprinzător, ministrul Sorin Cîmpeanu l-a menținut consilier în echipa sa.

Consilierul bun la plimbatul cățelului prin ministerâ

Traseistul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, l-a menținut consilier în echipa sa pentru „curajul de a spune ce gândește fără sa-i pese dacă e sau nu “în linie” cu restul, nefiind “încărcat” de acea autosuficiență atât de dăunătoare în orice domeniu”.

Ca atare, după ce a ajuns consilier al lui Sorin Cîmpeanu a început să devină foarte vocal în mediul online emițând diverse judecăți de valoare extreme de controversate.

Numai că, Radu Szekely este el un personaj controversat provenit din Sibiu care a fost adus în Ministerul Educației de către pesedista Ecaterina Andronescu în ultimul ei mandat în fruntea acestui minister.

Acesta a fost șeful de cabinet al Abramburicăi și, ulterior, în cabinetul Cîțu a fost impus de USR-PLUS pe funcția de secretar de stat la Ministerul Educației. Însă, ceea ce se știe mai puțin, este că Radu Szekely a venit și vine cu un cățeluș la biroul său de la minister și zilnic iese cu câte o colegă în curtea interioară să plimbe patrupedul (vezi FOTO). Incredibil, dar adevărat!