Liderul PSD Giurgiu, Marian Mina – Scheletu, vrea să preia iar controlul la DRDP București prin soțul deputatei Elena Dinu

Publicat: 10 dec. 2021, 13:37, de Ion Teleanu, în Bursa Zvonurilor , ? cititori
Liderul PSD Giurgiu, Marian Mina - Scheletu, vrea să preia iar controlul la DRDP București prin soțul deputatei Elena Dinu
DINU MINA Foto: Giurgiu Net - Catalina Sfetcu)

Revenirea PSD-ului la guvernare a agitat foarte mult apele în organizațiile județene ale partidului condus de Marcel Ciolacu, mai ales în organizația de la Giurgiu condusă de Marian Mina- „Scheletu”, finul baronului Niculae Bădălău.

Potrivit informațiilor noastre, prima cerință a PSD Giurgiu, adică a lui Marian Mina, către conducerea PSD este revenirea ca director regional la DRDP București a lui Daniel-Augustin Dinu, soțul deputatei PSD de Giurgiu, Elena Dinu.

Astăzi, Marian Mina a bătut la ușa lui Marcel Ciolacu și a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru a primi postul de director regional la DRDP București pentru soțul Elenei Dinu.

Trebuie precizat că Daniel-Augustin Dinu a mai fost director al DRDP București pe vremea guvernării PSD-Dragnea, iar Marian Mina a fost între 2013 și 2016 director al acestei direcții.