Rareș Bogdan: „Nu suntem nici îndrăgostiți și nici nu îi iubim pe cei din PSD”

Publicat: 20 dec. 2021, 10:30, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
Rareș Bogdan: „Nu suntem nici îndrăgostiți și nici nu îi iubim pe cei din PSD”

Planul Național de Redresare și Reziliență al României are alocat cel mai mare procent pentru zona de infrastructură, comparativ cu celelalte 23 de planuri aprobate în UE, a declarat prim-vicepreședintele PNL, eurodeputatul Rareș Bogdan. De asemenea a vorbit și la adresa PSD.

În toate lunile mai, iunie, iulie, august, actualii noștri parteneri de guvernare au urlat din toți rărunchii cum Partidul Național Liberal și Guvernul României nu vor reuși să închidă PNRR, nu vor reuși să semneze PNRR. Parcă acum aud lideri de la actualii noștri parteneri de guvernare care ne spuneau că nici în mai-iunie nu va încasa România bani. Iată că România a semnat PNRR în luna septembrie – pe 17 septembrie, știu că e ziua mea și de aceea țin minte data. Pe 17 septembrie am semnat PNRR. PNRR a fost considerat, din cele 27, în Top 10 cel mai bine scris și cel mai bine structurat. Vreau să vă spun că nici astăzi patru țări încă n-au semnat PNRR, printre care inclusiv Olanda că nu a avut guvern, dar și Cipru, și alte două state, Polonia-Ungaria, care sunt blocate”, a declarat Rareș Bogdan duminică, pe B1 TV, unde a vorbit și despre alianța cu PSD, dar și despre creșterea pensiilor.

„Nu este iubire, nu este nici amăgire, nu suntem nici îndrăgostiți și nici nu îi iubim pe cei din PSD”

Despre alianța cu PSD, Rareș Bogdan a spus că „e pur și simplu o alianță care e făcută strict pentru interesul național al României în acest moment. Nu este iubire, nu este nici amăgire, nu suntem nici îndrăgostiți și nici nu îi iubim pe cei din PSD, nici ei pe noi. În schimb, suntem extrem de maturi și, chiar dacă am trecut cu greu peste declarații făcute, peste credințele noastre, peste sufletul nostru, am considerat că în acest moment România are nevoie de o majoritate stabilă.

Am privit ce se întâmplă în nordul României și ce e foarte previzibil că se va întâmpla, am văzut ce se întâmplă în zona noastră din punct de vedere geopolitic, am văzut ce se întâmplă din punct de vedere al celor 29,4 miliarde care înseamnă un adevărat Plan Marshall pentru România”.