Ce spune Poliția despre accidentul de azi, în care două fetițe care traversau strada au fost călcate de mașina condusă de un polițist

Publicat: 13 ian. 2022, 18:27, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Ce spune Poliția despre accidentul de azi, în care două fetițe care traversau strada au fost călcate de mașina condusă de un polițist

O autospecială de Poliție aflată în misiune a lovit, azi, două fetițe care voiau să traverseze strada, în București. Din nefericire, una dintre acestea a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare la fața locului.

“Pentru clarificarea, anumitor informații apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: Primul apel în sistem 112 a fost formulat de polițistul implicat în evenimentul rutier, prin care a solicitat sprijin medical pentru persoanele rănite.

După producerea evenimentului rutier, polițistul s-a aplecat asupra uneia dintre victime pentru a vedea în ce stare se află. Imediat a accesat telefonul mobil, pentru a formula apelul”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza Sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Din păcate, una dintre fetițe a murit.