Două fetițe care traversau strada au fost lovite de o mașină de poliție în București. Una dintre ele a murit

O autospecială de poliție aflată în misiune a lovit, joi, două fetițe, care voiau să traverseze strada, în Capitală. Din nefericire, una dintre acestea a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare la fața locului.

Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, scrie poliția Capitalei.

Este vorba despre două fetițe cu vârste de 11-13 ani, conform primelor informații. Fetelor li s-a acordat primul ajutor la fața locului, dar în cazul uneia dintre ele a fost declarat decesul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...