Un polițist pensionar din Târgu-Neamț a fost înjunghiat de soție. Ce a făcut fostul om al legii

Publicat: 03 feb. 2022, 12:45, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Un polițist pensionar din Târgu-Neamț a fost înjunghiat de soție. Ce a făcut fostul om al legii

Un fost polițist din Târgu Neamț, pensionar la vârsta de 48 de ani, a fost înjunghiat de soție, după ce a lovit-o pe femeie de mai multe ori.

Ieri după-amiază cei doi soți ar fi pornit un conflict. Ulterior, bărbatul a început să o lovească pe femeie de mai multe ori. Pentru a se apăra, aceasta a luat un cuțit și l-a înjunghiat. Pentru că fostul poliţist sângera, femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut intervenţia unui echipaj medical. Astfel, bărbatul a ajuns la spital, iar soţia la Poliţie, acolo unde a explicat tot ce s-a întâmplat.

„La data de 2 februarie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din Târgu-Neamț, a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, în vârstă de 46 de ani, moment în care aceasta l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător.

Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate, fiind constatat faptul că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt”, se arată într-o informare a Poliţiei.