„Muncesc şi dorm”. Volodimir Zelenski și viața sa în buncărul secret (VIDEO)

Publicat: 02 mart. 2022, 20:30, de Puterea.ro, în Internațional , ? cititori
„Muncesc şi dorm”. Volodimir Zelenski și viața sa în buncărul secret (VIDEO)

Președintele Rusiei nu l-a găsit pe omologul său ucrainean, însă a făcut-o însă CNN, care a transmis în direct chiar din buncărul acestuia. Reporterul special de război Matthew Chance a fost cel care i-a luat interviul liderului ucrainean.

Printre multele discuții CNN-Zelenski avute în buncăr și care s-au axat strict pe conflict, a venit vorba și despre cum trăiește președintele Ucrianei în buncăr. Cum își desfășoară el viața de „zi cu zi a războiului”. Nebărbierit, în tricou kaki, cu pantaloni şi bocanci stil army, Zelenski i-a răspuns Matthew Chance, care a fost curios să afle ce regim zilnic are.

Zelenski a răspuns: ”muncesc şi dorm”. Întrebat cât timp va rezista ţara sa, Zelenski a răspuns ”noi nu rezistăm, luptăm, iar naţiunea noastră va lupta până la final. Asta e casa noastră, ne apărăm pământul, casele. De dragul viitorului copiilor noştri”.că „rezistăm!”, potrivit CNN.

În plus, Zelenski este activpe reţele de socializare, publică înregistrări video şi asigură că nici el, nici familia sa şi nici colaboratorii săi cei mai apropiaţi nu au părăsit Capitala.