Scenariul incredibil pentru alegerile locale din 2024

Publicat: 29 mart. 2022, 17:55, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Scenariul incredibil pentru alegerile locale din 2024

Cu toate că PSD este la guvernare de mai bine de patru luni, nici până azi nu s-au limpezit apele la nivel județean, adică mai sunt multe județe unde alianța PNL-USR merge mai departe la nivel de consilii locale și județene.

Faptul că mai sunt foarte multe județe unde nu s-a concretizat alianța dintre PSD și PNL este demonstrată de prezența pe funcții administrative de conducere a reprezentanților USR.

Concret, sunt în continuare la butoane viceprimarii și vicepreședinții de consilii județene din partea USR deși PSD și PNL au anunțat că merg împreună și la nivel local. Dar, deja PSD și PNL au pregătit o mișcare incredibilă pentru alegerile locale din 2024.

Potrivit informațiilor noastre, mai mulți lideri județeni ai PSD și PNL din Muntenia și Moldova au căzut de acord ca în 2024 să prezinte un singur candidat pentru primarul municipiului reședință de județ, dar și pentru președintele consiliului județean. Mai mult, se intenționează ca idea unui candidat unic al PSD și PNL pentru funcția de primar să se aplice și în orașe și comune.