Cum să scapi din depresie: Povestea japonezului căsătorit cu femeia-hologramă (VIDEO)

Publicat: 30 apr. 2022, 21:30, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum să scapi din depresie: Povestea japonezului căsătorit cu femeia-hologramă (VIDEO)

În Japonia, un bărbat și-a oficializat relația cu femeia vieții sale. O ştire care nu ar avea nimic senzaţional dacă mireasa ar fi o femeie şi nu o hologramă!

Evenimentul, puţin excentric ce-i drept, îl are drept protaginist pe Akihiko Kondo, un bărbat în vârstă de 38 care s-a îndrăgostit de Hatsune Miku, o cântăreață sub formă de hologramă, desenată ca un personaj de desene animate japoneze: păr turcoaz și urechi mari de iepuraș, șosete negre și o fustă sclipicioasă.

Într-o epocă în care o mare parte din relații se desfășoară, mulţumitor, prin intermediul rețelelor de socializare și a instrumentelor de mesagerie, poate că nu ar trebui să fim atât de surprinși de această ultima extravaganţă matrimonială, ci doar puţin solidari cu Kondo, trist din cauza faptului că familia sa nu a participat la fericitul eveniment: „Familia mea nu a vrut să vină la nuntă”, a scris bărbatul pe profilul său de Instagram, potrivit Rador.

Pentru că îl face fericit

Aikhiko a povestit pe Instagram că „relaţia” cu Hatsune l-a salvat de depresie și, prin urmare, a funcționat, pentru că îl face fericit.

Akihiko știe perfect că jumătatea sa mai bună nu este reală. Ştia acest lucru și în 2017 când, cu 1.300 de dolari și după ce a fost victima mai multor episoade de bullying la locul de muncă, și-a cumpărat Gatebox, un dispozitiv care permite oamenilor să interacționeze cu holograme, personaje fictive care nu-l supun pe om unor refuzuri antipatice.

A urmat apoi întâlnirea care i-a schimbat viața…