Celebrul hotel Grande Pettine din Odesa fost distrus de rachetele rusești

Publicat: 09 mai 2022, 08:30, de Otilia Caloian, în News , ? cititori
Celebrul hotel Grande Pettine din Odesa fost distrus de rachetele rusești
Sursa foto: CNN

Hotelul Grand Pettine, situat pe faleza din Odessa, frecventat de elita rusă, a fost distrus de bombardamentele cu rachete ale armatei ruse.

Hotelul Grande Pettine atrăgea personalități rusești de talk-show și unii dintre cei mai aprigi politicieni ruși. Acesta este încă deținut de un om de afaceri care a fost proeminent în Partidul Regiunilor pro-rus.

În weekend, „Grand Pettine” a fost lovit de cel puțin o rachetă de croazieră rusă, suferind daune grave, informează CNN.

Având în vedere amintirile plăcute ale rușilor influenți pentru căldura și luxul oferite de stațiunea de la Marea Neagră, pare puțin probabil ca aceasta să fi fost vizată în mod deliberat.

„Clădirile complexului de hoteluri și restaurante, precum și infrastructura de utilități au fost distruse și avariate. Nu există victime sau răniți”, a declarat luni procuratura din Odesa.

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele