Cum au reușit Kenny Turner și Lauren Harvey ca să scape împreună de 150 de kilograme

Publicat: 18 aug. 2022, 21:41, de Magda Marincovici, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum au reușit Kenny Turner și Lauren Harvey ca să scape împreună de 150 de kilograme

În timp de boală ca și de sănătate… Nu sunt căsătoriți și totuși Kenny Turner și Lauren Harvey și-au ținut această promisiune unul față de celălalt. Originari din Long Island, cei doi au format un cuplu în 2018 și au fost nevoiți să facă față mai multor probleme de sănătate. Când s-au întâlnit, Kenny cântărea peste 185 de kilograme și Lauren, 134, scrie Closer. 

Pentru a-și recăpăta controlul asupra sănătății și a-și oferi un viitor liniștit, cei doi au decis să se susțină și să demareze împreună un proiect de slăbire. Și proiectul lor s-a finalizat cu succes atât timp cât împreună au reușit să scape de mai mult de 150 de kilograme.

”Evitam aproape toate evenimentele unde trebuia să fiu în public, mărturisește Kenny în publicația New-York Post. ”Peste tot unde mergeam mă simțeam persoana cea mai grasă din cameră, că toată lumea mă privește și mă judecă”, mai spune el.

Știam că ea este sufletul meu pereche. Lauren a găsit un mod de a mă iubi în cel mai rău moment și de a-mi dărui un strop de bucurie, explică Kenny.

Pentru binele lui și pentru binele relației cu Lauren, Kenny și-a dat seama că trebuie să aibă o formă fizică bună. Opinia lui Kenny privind chirurgia s-a schimbat atunci când Lauren i-a spus că și ea se gândește la operație. Astfel în toamna anului 2019, cei doi au făcut o operație de gastrectomie verticală (micșorarea stomacului).

Teama de intervenția chirurgicală a fost mult atenuată de faptul că  Lauren și Kenny s-au susținut reciproc. Și rezultatele sunt formidabile: Kenny a ajuns la 95 de kilograme și Lauren, la 73. Ambii se consideră incredibil de norocoși.

Acum, cei doi au un regim format din alimente bogate în proteine, pe bază de albușuri, brânză cu puține grăsimi, pui la grătar, salate și legume. De asemenea, fac sistematic exerciții fizice: de patru ori pe săptămână, culturism și exerciții cardio, la care se adaugă  lungi plimbări zilnice și drumeții în weekend.

Acum mă simt mult mai prezent, mai activ și mai implicat în activitățile zilnice, spune Kenny. ”Scăderea în greutate nu face ca să dispară toate problemele, dar îți permite să le înfruți în mod direct, fără a folosi greutatea ca pe un obstacol sau o scuză pentru a le rezolva”, adaugă Lauren.