Victor Pițurcă, ironic la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după conflictul cu Anamaria Prodan: “Am făcut o glumă puțin deplasată”

Publicat: 28 sept. 2022, 14:30, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Victor Pițurcă, ironic la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după conflictul cu Anamaria Prodan: “Am făcut o glumă puțin deplasată”

Fostul selecționer al naționalei României, Victor Pițurcă, a vorbit despre eventuala demitere a lui Edi Iordănescu.

Pițurcă a glumit, spunând că Laurențiu Reghecampf ar fi cel mai potrivit pentru banca tehnică a naționalei.

Nu știu absolut nimic de nicio listă, de unde să știu? Nu cred că există vreo listă și nici nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă, având în vedere că Iordănescu este antrenorul echipei naționale. Cum era lista?

Eu cred că Reghecampf e cel mai (n.r. – potrivit)… să vină, s-ar și împăca în familie. Bine, am făcut o glumă acum, poate puțin deplasată. Revin la acea listă, nu-și are sensul să vorbim de asta, nici nu cred că există. Deocamdată e selecționer, a câștigat ultimul joc, ei vor decide ce vor face în continuare„, a spus Pițurcă, la PRO X.

Naționala de fotbal a României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei-Herțegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. În ciuda victoriei, tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. În schimb, oaspeții au terminat pe prima poziţie și au promovat în Divizia A.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au dat palme şi pumni, în plină stradă. Cei doi s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit în 2021, după un mariaj care data din 2008. Cei doi au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani.