Specialiștii s-au decis: Un puști de 18 ani este noul Cristiano Ronaldo

Publicat: 05 nov. 2022, 08:29, de Cezar Amariei, în SPORT , ? cititori
Specialiștii s-au decis: Un puști de 18 ani este noul Cristiano Ronaldo

Un atacant ce abia a împlinit 18 ani are toate șansele să calce pe urmele starului portughez, se arată într-o analiză CNN. Este vorba de puștiul-minune de la Manchester United, Alejandro Garnacho, care a marcat primul său gol pentru club joi, în victoria cu 1-0 împotriva Real Sociedad, în Europa League.

Reușita îl are drept punct de plecare pe Cristiano Ronaldo, care a oferit pasa decisivă (foto Garnacho și Ronaldo celebrând golul, sursa: CNN).

După deschiderea scorului a venit un moment care i-a mulțumit în mod deosebit pe fanii lui Manchester United.

„18 ani și 125 de zile visând la acest moment. Mulțumesc Idolului @Cristiano”, a scris Garnacho pe Twitter, după meci.

Tânărul, care s-a alăturat academiei de tineret a lui United în 2020, a primit ovații din partea fanilor lui United la momentul înlocuirii, în a doua repriză.

Mulți au cerut lui Garnacho să joace mai mult în acest an, după ce a impresionat în presezon, dar mijlocașul lui United, Bruno Fernandes, a spus că tânărul trebuie să-și îmbunătățească anumite aspecte.

„A fost bun, dar știe că așteptăm multe de la el”, a declarat Fernandes pentru BT Sport după victorie.

„În turneul [de pre-sezon], el nu a avut cea mai bună atitudine. De aceea nu a avut șanse. Acum primește șanse pentru că se antrenează mai bine, are o atitudine diferită și merită.”

În ciuda faptului că golul lui Garnacho a oferit victorie echipei sale, a fost în cele din urmă o noapte dezamăgitoare pentru Diavolii Roșii, care trebuiau să câștige la o diferență de două goluri pentru a o depăși pe Real Sociedad în fruntea grupei.

În noile condiții United, care a terminat pe locul al doilea, probabil va înfrunta un adversar mai dur într-un meci din play-off din Europa League pentru un loc în optimile de finală. Tragerea la sorți va avea loc la Nyon vineri, 24 noiembrie.

„Sunt foarte fericit și sper că va putea continua”, a spus Ten Hag despre Garnacho.

United joacă Aston Villa în următorul său meci din ligă, înainte de a se confrunta din nou cu aceeași echipă în timpul unui meci de la mijlocul săptămânii în Cupa Ligii.