Vlad Voiculescu, apel către Guvern: Viceprimarul Capitalei spune că măsurile pentru limitarea răspândirii Covid-19 au fost luate prea târziu (VIDEO)

Publicat: 10 nov. 2020, 10:22, de Raluca I. Heroiu, în POLITICĂ , ? cititori
Vlad Voiculescu, apel către Guvern: Viceprimarul Capitalei spune că măsurile pentru limitarea răspândirii Covid-19 au fost luate prea târziu (VIDEO)
Vlad Voiculescu / Facebook

Vlad Voiculescu prezintă în cadrul unei conferințe de presă planul USR-PLUS pentru limitarea răspândirii Covid-19.

Viceprimarul propus de USR-PLUS, Vlad Voiculescu, prezintă măsurile sanitare care se impun în contextul actual. Declarațiile live de la conferința USR-PLUS pot fi ascultate AICI.

„Există o responsabilitate a celor care ne conduc. Măsurile pe care le-au luat au venit târziu și probabil nu sunt suficiente. În 2-3 săptămâni vom vedea rezultatele măsurilor de ieri. Suntem pe o sanie care coboară pe un munte, iar cei care conduc sania sunt mai preocupați să treacă printr-o poartă pentru că acolo se face poza, poza de pe 6 decembrie. În felul ăsta văd eu acțiunile Guvernului din ultimele 6 luni. Peste 2-3 săptămâni când vom vedea rezultatele actualelor măsuri vom fi cu o săptămână înainte de alegeri. Nu va lua nimeni măsuri cu o săptămână înainte de alegeri și apoi va mai dura, câteva săptămâni, până vom avea un nou Guvern. Măsurile trebuiau luate mai din timp. Unele măsuri nu au fundamentare științifică: închiderea piețelor, închiderea școlilor, închiderea parcurilor noaptea (….)”, a declarat Vlad Voiculescu în cadrul conferinței de presă.