Mesaje de Valentine’s Day, 14 februarie. Ce declarații de dragoste poți face de Ziua Îndrăgostiților

Publicat: 14 feb. 2023, 08:30, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Mesaje de Valentine's Day, 14 februarie. Ce declarații de dragoste poți face de Ziua Îndrăgostiților

Mesaje de Valentine’s Day, 14 februarie. Dacă vrei să trimiți declarații de dragoste de Ziua Îndrăgostiților și nu ai inspirație, te ajutăm cu o selecție de mesaje simpatice cu care îți poți surprinde persoana iubită.

Incepand cu anul 1979, o editura britanica a produs felicitari de Sfantul Valentin care contineau sugestii de texte de dragoste, pentru tinerii care nu aveau imaginatie sa compuna propriile mesaje. Astfel a aparut si traditia schimburilor anonime de biletele.

Si femeile au inceput sa foloseasca aceasta zi pentru a face declaratii de dragoste, fiind celebre versurile Ofeliei din piesa lui William Shakespeare, Hamlet. „Maine-i Sfantul Valentin/ Dis de dimineata/ La fereastra iata-ti vin, /Ca sa-ti fiu mireasa…

Mesaje de Valentine’s Day

  • Tu esti jumatatea care ma face intreg, dragostea mea, fara tine n-as mai fi eu, cel de acum. Inainte sa te intalnesc, simteam un gol launtric, de parca imi lipsea ceva vital. Acum ca te am pe tine, acel sentiment a disparut, de parca nici n- ar fi existat vreodata.
  • Tu ai facut ca singuratatea care imi umplea zilele sa dispara din viata mea pentru totdeauna. Mi-ai adus liniste interioara, un sentiment de bine si multa, multa iubire si fericire…
  • Iti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiunea pe care ti-am facut-o cu mult timp in urma, si anume, ca te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin sa ma ajuti, ca si pana acum, sa-mi tin cuvantul. Nu trebuie decat sa continui sa fii persoana perfecta care esti.
  • A trecut mult timp de cand ti-am daruit inima mea dar dragostea mea pentru tine nu a scazut in nici un fel, ci dimpotriva. Cu fiecare an, cu fiecare ZI A INDRAGOSTITILOR, cu fiecare moment care trece, simt ca te iubesc tot mai mult.
  • Am impresia ca-ti vad chipul si-ti aud glasul la tot pasul, atunci cand nu esti langa mine. De fapt, tu esti mereu cu mine, in visurile si in inima mea… Te iubesc! La multi ani de ZIUA INDRAGOSTITILOR!
  • Poate pentru altii dragostea este durere si suferinta, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta ma face atat de fericita, cum nu banuiam ca voi fi vreodata… Lumea e un loc mai bun cu tine alaturi.
  • Tu esti focul ce-mi aprinde inima, esti scanteia care ma face sa ard de dor. In bratele tale ma mistuie dorinta… Ma ridic asemeni pasarii Phoenix, din cenusa viselor mele implinite, si nu-mi doresc decat apropierea noptii, ca sa ma aprind din nou in imbratisarea ta … Happy Valentine’s Day, iubirea mea!