Elena Băsescu, gest inedit în campania electorală: a vizitat un muzeu de artă

Publicat: 30 nov. 2020, 13:35, de Cezar Amariei, în ACTUALITATE , ? cititori
Elena Băsescu, gest inedit în campania electorală: a vizitat un muzeu de artă

Dacă ne-am obișnuit ca politicienii să apară în campania electorală prin piețe sau diferite zone publice, Elena Băsescu s-a remarcat duminică prin apariția într-o zonă unde puțini se așteptau: într-un muzeu de artă. A continuat luni cu o vizită la cetatea Capidava.

Aspirantă la ocuparea un fotoliu de parlamentar, Elena Băsescu și-a făcut duminică apariția la Muzeul de Artă „Dinu și Sevasta Vintilă” din Topalu. Tânăra, ale cărei dezacorduri gramaticale au făcut o tristă carieră și nu o recomandau sectorului cultural, nu prea a avut cui împărți pliante și s-a mulțumit să admire lucrări de Nicolae Tonitza, Ştefan Luchian, Nicolae Grigorescu, Corneliu Baba, Theodor Aman şi Ioan Andreescu.

A ținut să împartă și câteva considerații, pe pagina de socializare:

„Din punctul meu de vedere, Muzeul „Dinu şi Sevasta Vintilă” trebuie să beneficieze de o promovare mai consistentă, pentru că operele de artă de acolo sunt cu adevărat valoroase şi sunt puţini turişti pe litoral care ştiu de existenţa acestui loc. Dintre toate, mie mi-a plăcut cel mai mult lucrarea “Turc” (foto în dreapta Elenei Băsescu, n.r.) a pictorului Ştefan Popescu”, a scris candidate.

Nu a fost singura vizită culturală, luni dimineața fotografiindu-se în fața cetății dobrogene Capidava.