Viitorul Constanța a rămas fără antrenor

Publicat: 30 nov. 2020, 17:56, de Cezar Amariei, în SPORT , ? cititori
Viitorul Constanța a rămas fără antrenor

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, luni, rezilierea contractului cu tehnician spaniol Ruben de la Barrera.

Mesajul a fost transmis prin intermediul unui scurt comunicat de presă, postat pe pagina oficială a clubului.

FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera. Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august – noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare. În cel mai scurt timp vă vom anunța componența noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare”, se arată pe site-ul citat.

Decizia de reziliere a contractului cu antrenorul spaniolul vine la două zile după ce FC Viitorul a fost eliminată din Cupa României în urma înfrângerii suferite în faţa echipei FC Dinamo, cu scorul de 3-0, în şaisprezecimile de finală ale competiţiei. În campionat, FC Viitorul ocupă locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte după 11 etape.

La 7 august, spaniolul Ruben de la Barrera Fernandez a fost instalat în funcţia de manager al echipei FC Viitorul, după ce Gheorghe Hagi şi-a anunţat retragerea din postul de antrenor principal.