Percheziții la aeroport. Fostul director al CNAB a fost reținut

Publicat: 29 mart. 2023, 08:00, de Florentin Lucaniuc, în ACTUALITATE , ? cititori
Percheziții la aeroport. Fostul director al CNAB a fost reținut

Fostul director al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), Alexandru Ivan, omul de afaceri Cristian Bălan și doi acționari la firma care a închiriat spațiile comerciale, săltați de procurori, au declarat surse judiciare.

Anchetatorii anticorupție au făcut, marți, percheziții la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni, și ar fi cerut documente într-un dosar ce vizează mai multe contracte pentru magazinele din interiorul aeroportului.

Persoane din cadrul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti ar fi fost chemate la DNA să dea declarații în acest dosar, potrivit surselor GÂNDUL:

Perchezițiile au vizat mai multe persoane fizice și sediile unor firme, fiind vizate fapte de corupție și asimilate corupției. Mai exact, suspiciunile au legătură cu încheierea cu CNAB a unui contract de asociere în participațiune în ceea ce privește închirierea unor spații din aeroport. Ar fi implicați mai mulți oameni de afaceri, dar și o serie de intermediari, care ar fi cerut diferite sume de bani, susținând că au influență la anumiți angajați din cadrul aeroportului, scrie gandul.ro