Dan Ursa a câștigat Survivor 2023 și premiul de 100.000 de euro: „Sunt mândru de mine”

Publicat: 25 mai 2023, 01:09, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Dan Ursa a câștigat Survivor 2023 și premiul de 100.000 de euro:

Dan Ursa a câștigat Survivor 2023! „Sunt mândru de mine, sunt mândru de toți susținătorii mei. Am încredere în mine!”, a spus câștigătorul Survivor România 2023.

Ultima bătălie din acest sezon s-a dat între finaliștii Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Carmen Grebenișan a fost eliminată după prima sesiune de voturi. „Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că este eliminată.

Ce a făcut primăria din Tășnad pentru a-l susține pe Dan Ursa

Dan Ursa a avut parte și de sprijinul comunității locale din Tășnad, orașul său de baștină. Pe lângă fiica și soția lui, fostul războinici are parte de o echipă întreagă de susținători. Până și Primăria din Tășnad a făcut demersuri pentru a mediatiza evoluția lui Dan la Survivor 2023. 

„Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led. Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05”, este anunțul postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Tășnad. 

Prietenii și localnicii s-au adunat seara în parc, pentru a viziona Survivor România, postând apoi imagini pe paginile lor de socializare. De asemenea, oamenii alcătuiesc tot felul de colaje, pe care le postează pe fan grupuri. 

Cine este Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023

Dan Ursa are 40 de ani și este director zonal vânzări.

Din pozele postate pe contul lui de Instagram, se observă că Dan Ursa este pasionat de călătorii, de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni. Acesta a călătorit în Zanzibar, în Tanzania unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

Darius Dan Ursa a intrat în competiția Survivor România 2023 încă din primul episod, ce a debutat pe 9 ianuarie, la PRO TV. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor și și-a exprimat încă de pe atunci dorința de a se întoarce din junglă cu marele premiu, dar și cu trofeul. Acesta a plecat în Republica Dominicană chiar după Anul Nou.