Chadwick Boseman nu va fi înlocuit în Black Panther II

Publicat: 13 dec. 2020, 09:30, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Chadwick Boseman nu va fi înlocuit în Black Panther II
Chadwick Boseman

Unul dintre cei mai iubiți actori din lume, Chadwick Boseman, care a murit în vară, nu va fi înlocuit de un alt actor pentru continuarea filmului „Black Panther”, care va fi lansat în anul 2022, a anunțat, joi, Disney.

Actorul Chadwick Boseman a murit în vara acestui an din cauza cancerului la colon. Nu s-a știut concret dacă filmul „Black Panther”, lăudat de critici și iubit de spectatori, va mai avea o continuare. Pelicula a generat venituri de peste 1 miliard de dolari şi a devenit primul film cu super-eroi nominalizat la Oscar pentru „cel mai bun film”.

„Interpretarea personajului T’Challa în Black Panther este emblematică (…) De aceea nu vom redistribui rolul”, a declarat preşedintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, într-o prezentare destinată investitorilor grupului Disney, scrie Agerpres.

El a mai spus că în continuare filmul „Black Panther” își va urma cursul cu „personajele bogate şi diverse care au fost introduse în primul film”, a spus el, considerându-l un „omagiu” pentru munca lui Chadwick Boseman.

Filmul va fi regizat tot de Ryan Coogler şi urmează să fie lansat în cinematografe în iulie 2022.