SURSE Fiul lui Radu Mazăre nu respectă regulile sanitare: petrecere în Mamaia, cu peste 20 de persoane

Publicat: 01 feb. 2021, 14:41, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
SURSE Fiul lui Radu Mazăre nu respectă regulile sanitare: petrecere în Mamaia, cu peste 20 de persoane

Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanței, a fost amendat de oamenii legii cu 1.000 de lei. El ar fi încălcat regulile sanitare, impuse în contextul pandemiei de coronavirus, dând o petrecere într-un local din Mamaia, la care au participat peste 20 de oameni.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică, în jurul orei 21.30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local din staţiunea Mamaia, se află în desfăşurare o petrecere aniversară la care participă peste 20 de persoane.

“Având în vedere actualul context epidemiologic, precum şi reglementările legale în vigoare, prin care se menţine interdicţia desfăşurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, se arată în comunicat.

Potrivit unor surse ale Puterea.ro, cel care a organizat petrecerea a fost Răducu Mazăre, fiul fostului primar aflat în detenție, Radu Mazăre. El și-a serbat ziua la un local din Mamaia, încălcând regulile de protecție.