Dosarul privind accidentul ministrului Lucian Bode se mută la Parchetul Militar

Publicat: 03 sept. 2020, 16:10, de Aurel Drăgan, în ACTUALITATE , ? cititori
Dosarul privind accidentul ministrului Lucian Bode se mută la Parchetul Militar
Lucian Bode

Dosarul accidentului produs pe DN 7 în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va fi cercetat de către Tribunalul Militar București. Șoferul, al cărui nume nu a fost făcut public, este angajat al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), cu grad militar.

Dosarul a fost deschis inițial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, accidentul având loc în județul Argeș, a fost declinat către Parchetul Miliar întrucât șoferul ministrului are grad militar, conform news.ro. În urma cercetării făcute la locul accidentului produs pe DN 7 în care a fost implicat ministrul Transporturilor, polițiștii de la Brigada Rutieră Argeș au transmis documentele la Parchetul din Pitești, care a început cercetările pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.  

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. El se afla în mașina oficială condusă de șofer, care a efectuat mai multe depășiri pe linie continuă și a sfârșit prin a se ciocni frontal cu o mașină ce venea regulamentar din sens opus. Ambii șoferi implicați au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu au suferit răni grave.