Noi acuzații de viol la adresa lui Marilyn Manson: „Agresiuni sexuale cu caracter sadic”. Mărturisirile victimelor

Publicat: 29 mai 2021, 21:31, de Eva Mihai, în LIFESTYLE , ? cititori
Noi acuzații de viol la adresa lui Marilyn Manson: „Agresiuni sexuale cu caracter sadic”. Mărturisirile victimelor

Controversatul artist Marilyn Manson este vizat de o nouă acuzație de viol. Cântăreţul american este acuzat de o fostă iubită că a ar fi violat-o în mod repetat şi ar fi agresat-o sexual.

Conform AFP și Agerpres, plângerea a fost depusă, vineri, în Los Angeles, de către o fostă iubită a lui Marilyn Manson care nu și-a dezvăluit identitatea. Femeia a avut o relație cu acesta în anul 2011.

Femeia susține în plângerea depusă că muzicianul i-ar fi arătat o înregistrare video în apare o tânără fană legată de un scaun. Marilyn Manson apare și el în filmare, umilind-o pe tânără, insultând-o și obligând-o să bea un pahar cu urină. Cântărețul ar fi amenințat-o cu arma pe tânără.

Un membru al anturajului lui Manson a negat acuzaţiile formulate vineri, în timp ce o sursă apropiată a cântăreţului a dat asigurări că a fost vorba despre „un scurtmetraj de ficţiune”, în care apare o actriţă adultă. Înregistrarea video ce nu a fost niciodată făcută publică.

Marilyn Manson mai are câteva plângeri depuse de femei care susțin că ar fi fost agresate sexual de cântăreț. Luna trecuta, actriţa Esmé Bianco l-a acuzat pe artistul american de viol, agresiune sexuală cu caracter sadic şi violenţe repetate. Mai multe femei, inclusiv actriţa Evan Rachel Wood, l-au acuzat recent pe Marilyn Manson de fapte similare. Manson neagă toate aceste acuzații.

În februarie anul trecut, poliţia din Los Angeles a anunţat că investighează acuzaţii de violenţă în cadrul cuplului formulate împotriva cântăreţului, fapte care ar fi fost comise între 2009 şi 2011, fără a dezvălui însă identitatea victimei sau a victimelor.

Citește și:

Autor