Unele fast-fooduri din SUA, inclusiv McDonald’s, închid spaţiile interioare

Publicat: 31 aug. 2021, 17:00, de Laura Macovei, în Food , ? cititori
Unele fast-fooduri din SUA, inclusiv McDonald's, închid spaţiile interioare

Unele restaurante fast-food din SUA închid spațiile interioare ale restaurantelor sau limitează orele de funcţionare din cauza răspândirii variantei Delta a Covid-19, informează Reuters.

McDonald’s a închis temporar spaţiile interioare ale restaurantelor în aproape toate locaţiile SUA la începutul anului 2020, dar a redeschis 70% dintre acestea până luna trecută.

Avem un sentiment mult mai profund al acţiunilor care fac diferenţa pentru siguranţa echipelor şi echipajelor noastre de restaurante”, a declarat preşedintele McDonald’s SUA, Joe Erlinger.

Nu se știe cu exactitate câte astfel de locații vor fi închise.

Monitorizăm îndeaproape impactul variantei Delta şi ne-am reunit recent împreună cu francizaţii noştri pentru a sublinia protocoalele de siguranţă existente, pentru a consolida prima abordare a oamenilor noştri şi pentru a oferi actualizări privind creşterea cazurilor din ţară”, a anunţat McDonald’s.

Înalţi oficiali din domeniul sănătăţii din SUA au declarat vineri că numărul cazurilor de coronavirus din SUA continuă să crească pe fondul variantei Delta, care se răspândeşte rapid.