Un nume greu din fotbalul românesc, noul președinte al echipei CFR Cluj

Publicat: 15 sept. 2021, 10:45, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Un nume greu din fotbalul românesc, noul președinte al echipei CFR Cluj

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), fostul arbitru internaţional Cristian Balaj, a anunţat, marţi, pe contul său de Facebook că va va ocupa funcția de preşedinte a grupării CFR Cluj, după ce noua lege antidoping va fi adoptată.

Confirm înţelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuţiilor cu acţionarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod special de cel al înfiinţării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât şi pentru echipa naţională. Discuţiile abordate au vizat atribuţiile funcţiei de preşedinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greşelile majore’‘, a scris Balaj.

Am decis ca preluarea funcţiei de preşedinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaş normal în Parlament şi este asigurată procedura de urgenţă propusă în urma şedinţei de Guvern’‘, a adăugat fostul arbitru FIFA.



 Cristian Balaj a fost numit la conducerea ANAD pe 18 ianuarie 2019