Cum se pot urmări Premiile Emmy în România și care sunt nominalizările

Publicat: 20 sept. 2020, 20:00, de Roxana Roseti, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum se pot urmări Premiile Emmy în România și care sunt nominalizările

Cea de-a 27-a ediție a decernării prestigioaselor Premii Emmy se desfășoară anul acesta online, pe 20 septembrie, ora 20:00, la Los Angeles. În România se poate urmări streaming-ul pe 21 septembrie, începând cu ora 6 dimineața.

La gala de anul acesta vedetele spun adio defilărilor spectaculoase de pe covorul roşu și vor sta confortabil în fața laptopului. Actorul Jimmy Kimmel este gazda evenimentului pentru al treilea an consecutiv.

Lista celor nominalizaţi a fost anunţată într-o ceremonie online. Cu 26 de nominalizări, HBO rămâne unul din cei mai importanţi competitori, iar din urmă vin puternic cei de la Amazon, Netflix şi Disney, ce au fost nominalizaţi la categorii importante. „În acest an, suntem martorii uneia dintre cele mai mari lupte pentru dreptate socială din istorie. Și este de datoria noastră să folosim mass-media pentru schimbare”, a declarat Frank Scherma, președintele Academiei de Televiziune, la începutul prezentării. Premiile Emmy sunt considerate echivalentul Premiilor Oscar, fiind acordate de Academy of Television Arts&Sciences.

Favoriții la Premiile Emmy 2020

Nominalizările pentru cea de-a 72 ediţie a premiilor Emmy, au fost anunţate online de către actriţa Leslie Jones. Printre favoritele la marele premiu se afla producţiile „Marvelous Mrs. Maisel”, thrillerul „Ozark” şi „Watchmen”. Producţia „Watchmen” a primit anul acesta cele mai multe nominalizări Emmy – 26. Deşi un al doilea sezon este încă în discuţii, primul are deja milioane de fani. Din spate vine tare serialul de comedie „The Marvelous Mrs. Maisel”, care a adunat nu mai puţin de 20 de propuneri pentru diverse categorii Emmy.

În acest an printre actorii favoriţi la Emmy 2020 îi regăsim pe Jeremy Irons, Hugh Jackman şi Michael Douglas. În ceea ce priveşte distribuția feminină, Jennifer Aniston, Câte Blanchett, Regina King şi Octavia Spencer se află pe lista nominalizărilor.