Rovere Mobili a vândut 3.200 de articole prin magazinul online în ultimele 12 luni

După ce a lansat magazinul online în urmă cu un an, în timpul lockdown-ului, Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole online în ultimele 12 luni.Valoarea medie a coșului de cumpărături pe magazinul online al companiei a fost de peste 1.100 de euro.

2020 a fost de altfel un an cu creșteri semnificative înregistrate pe piața de cumpărături online din România, care a atins o valoare de 5,6 miliarde de euro, în creștere cu 30% comparativ cu 2019, potrivit raportului de piață GPeC E-Commerce România 2020.

„Am lansat magazinul nostru online în plină periodă de lockdown și am reușit să ne atingem obiectivele setate. Am rămas astfel conectați cu clienții noștri și le-am oferit toate informațiile necesare despre produsele și serviciile noastre, metodă prin care am ușurat considerabil procesul de achiziție. Pentru perioada următoare ne propunem creșterea portofoliului și vom continua diversificarea și îmbunătățirea gamei de produse, inclusiv prin introducerea de noi finisaje, accesorizări și sisteme inovative”, a declarat Ionela Bercu, director executiv Rovere Mobili.

Montajul mobilei, ca diferențiator

Gamele de produse cu cele mai bune rezultate de vânzări au fost canapelele, urmate de paturi, scaune, mese și fotolii. Achiziția acestor produse prin intermediul magazinului online al Rovere Mobili a fost facilitată de posibilitatea de customizare, clienții putând să își aleagă dimensiunea, diverse finisaje și accesorii. Un alt avantaj a fost reprezentat de faptul că livrarea și montarea produselor este efectuată de către echipele specializate ale companiei.

Rovere Mobili și-a început activitatea în 2002. Compania s-a poziționat în timp ca furnizor de mobilă de lux produsă în Italia, având în acet moment 10 magazine în Brașov, București, Cluj – Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu – Mureș și Timișoara. Compania administrează și două showroomuri Veneta Cucine, cel mai mare producăor italian de seturi de bucătării premium din Italia, în București și Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...