Alertă: 26 de primari vor ca Bădălău să revină la șefia PSD Giurgiu

Nunta extravagantă din acest weekend a fiicei baronului Niculae Bădălău a tulburat rău apele în PSD, mai ales în organizația județeană din Giurgiu condusă interimar de Marian Mina ”Scheletu”.

Peste 550 de invitați care mai de care mai importanți au petrecut la sfârșitul săptămânii în noul salon de evenimente de la Bolintin Vale al familiei vicepreședintelui Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României, Niculae Bădălău la nunta fiicei acesteia.

Surpriza acestei petreceri a fost numărul mare de primari giurgiuveni care au fost prezenți. Este vorba de nici mai mult, nici mai puțin, de 26 de primari din județul Giurgiu, ceea ce înseamnă aproape jumătate din cei 54 aleși în 2020.

Dar adevăratul semnal al primarilor după această nuntă a fost acela că liderul interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina ”Scheletu”, finul lui Nicolae Bădălău, nu mai este dorit la șefia organizației județene.

Toți edilii locali GIURGIUVENI ai PSD i-au cerut imperativ lui Niculae Bădălău să revină la șefia organizației PSD Giurgiu, iar acesta a lăsat de înțeles că va ține cont de rugămintea lor și va lua o decizie în acest sens în cursul acestei luni.

3 COMENTARII

 1. Ticăloși încep sa își revină la viaţă chiar in fruntea partidului PSD ?
  Ce face Johannis intre timp? Doarme in somnul cel de veci ?

  Putin a făcut o mare greșeală că a deschis un front de luptă cu Ucraina.

  Putin trebuia sa înceapă războiul cu România iar astăzi Putin era un mare erou international iubit și de către români dar și de către ai lui ruși.

 2. Este Ucraina un „loc de joacă politic european” între Rusia și NATO?
  Răspuns scurt „da”.

  Putin și-a declarat de multe ori „operațiunea militară specială” împotriva NATO.

  Liderii occidentali trebuie să demonstreze alegătorilor lor că îl pot opri pe Putin, fără să declare războiul (fără propriii soldați morți) și să folosească doar ajutorul militar pentru Ucraina și sancțiunile financiare împotriva lui Putin.
  Cum comentezi române că ale tale probleme sau rezolvat iar tu ca mare lider român te-ai apucat din nou de furat ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...