A apărut decizia Curții de Apel: Cazul bradului de 100.000 de euro, achiziționat la Târgu-jiu în urmă cu nouă ani!

Bradul de 100.000 de euro, achiziționat la Târgu-jiu în urmă cu nouă ani, trebuie achitat integral de 5 angajați ai primăriei. Curtea de Apel din Craiova a decis definitiv ca angajații care au solicitat această achiziție să pună banii din propriile buzunare plus penalități.

Judecătorii Curții de apel din Craiova au decis, prin hotărâre definitivă, ca 5 angajați ai primăriei Târgu-jiu să plătească bradul, achiziționat în urmă cu 9 ani, din banii publici cu suma de 100.000 de euro.

Cât trebuie să achite fiecare dintre cei 5 funcționari ai primăriei 

În plus, au fost stabilite și penalități de 60.000 de euro, astfel încât, fiecare dintre cei 5 funcționari ai primăriei trebuie să achite câte 32.000 de euro.

Achiziția ilegală a fost stabilită de Curtea de Conturi în urmă cu 2 ani care a decis recuperarea sumelor de la persoanele găsite vinovate. Actualul primar a emis dispozițiile de impunere a banilor, dar funcționarii au atacat in instanță documentele. Judecatorii le-au respins cererile definitv, potrivit Radio Europa FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...