A apărut primul caz de folosire a brăţării electronice de supraveghere în România!

Poliţia Capitalei a anunţat duminică, chiar de Ziua Internațională a Nonviolenței, primul caz de folosire a brăţării electronice de supraveghere. Dispozitivul a fost montat asupra unui bărbat care şi-a agresat concubina.

Conform sursei citate, Secţia 17 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată de către concubinul ei, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că victima prezenta urme vizibile de violenţă.

În continuare, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Secţiei 17 au efectuat verificări, bărbatul bănuit fiind depistat şi condus la sediul Secţiei 17 Poliţie. În cauză, a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică”, precizează Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 17 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...