A face ultimele fotografii publice cu Regina a fost ”o onoare și un privilegiu”

A fost ”o onoare și un privilegiu” să o fotografiez pe Regină, a declarat Jane Barlow, fotograf PA Media, transmite BBC.

Jane Barlow este cea care a făcut ultimele fotografii cu Regina la întâlnirea de marți, cu două zile înainte de deces, cu noul premier Liz Truss. De altfel, Jane Barlow a avut ”privilegiul” în mai multe rânduri să o fotografieze pe Regină.

La ultima întâlnire, Regina a fost ”foarte zâmbitoare, spune Jane Barlovw. Se pare că Regina a vorbit despre vreme, că era ”slăbită”, dar cu ”dispoziție bună”.

„Am fost acolo să fotografiez întâlnirea cu noul prim-ministru, dar pentru mine cea mai bună poză a fost cea cu Regina singură. Și, evident, a devenit mai semnificativă acum”, a spus doamna Barlow, care a lucrat anterior pentru ziarul Derby Telegraph.

Apoi, premierul Truss a fost anunțat oficial și a intrat în cameră. Jane Barlow a precizat că Regina „a salutat-o ​​cu un zâmbet larg”.

Fotografia cu Regina dând mâna cu premierul Truss a stârnit îngrijorări cu privire la sănătatea ei, deoarece părea să existe vânătăi pe mâna ei dreaptă.

„Cu siguranță părea mai fragilă decât atunci când am fotografiat-o vara”, a mai precizat  Jane Barlow.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...