A fost bombardat și Zaporojie

Conform șefului administrației regionale Zaporojie, Oleksandr Starukh, care a făcut o postare pe Telegram, azi, în jurul orei 11.00, a fost bombardat și orașul Zaporojie din Ucraina.

Armata rusă a lovit gara și împrejurimile grădinii botanice, dar nu au fost victime. Se crede că locațiile precizate au fost lovite de două rachete.

Secretarul Consiliului Local Zaporijjie, Anatoli Kurtev, a declarat pentru agenția de presă Rador că „o explozie puternică a avut loc la gara feroviară din orașul Zaporojie. Originea exploziei care a avut loc în gara Zaporojie-2 nu este, deocamdată, cunoscută”. De asemeneaa, Kurtev i-a îndemnat pe cetățenii din oraș să nu intre în panică și să nu distribuie videoclipuri sau fotografii pe rețelele de socializare.

Situat în centrul Ucrainei, Zaporojie era considerat, până acum, o destinație sigură și, mii de ucraineni evacuați din localitățile lor, care n-au vrut sau n-au putut să plece peste hotare, îl alegeau ca loc de refugiu. Este prima dată, în cele trei săptămâni de război când este bombardat Zaporojie.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole