A fost găsită o soluție pentru reducerea consumului de droguri

PNL face apel la constituirea urgentă a comunităților terapeutice în scopul reintegrării sociale a consumatorilor de droguri, a afirmat secretarul general al organizației, Lucian Bode, fost ministru de Interne.

Solicităm crearea de urgență a unor comunități terapeutice cu scopul reinserției sociale a consumatorului de droguri. Pentru asta este nevoie de finanțare. Soluția este la îndemâna noastră, la îndemâna guvernului – asigurarea surselor de finanțare atât din fonduri europene, și PNRR poate reprezenta o soluție. Doi, programe guvernamentale, unde eligibili vor fi ONG-urile, unitățile medicale și centrele de îngrijiri”, spune Lucian Bode.

El a precizat că prima propunere ar fi înființarea a opt centre regionale pentru care să fie asigurată finanțarea.

2 COMENTARII

  1. Mai bine refaceți fermele agricole și le dați lapte copiilor , decât iarba , că la vaci . PNLiberos însă nu mai are nimic legat de România lui Brătianu , ei acționând că fileri străini pentru multinaționale și iubind ce-i românesc doar din 4 in 4 ani înainte de alegeri . Adevărul că înainte de alegeri , chiar exagerează cu iubirea de patrie și popor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...