A început Anul Nou astrologic odată cu echinocțiul de primăvară. Ce trebuie să știe TOATE zodiile!

Anul Nou Astrologic. Soarele a intrat în Berbec, am avut echinocțiul de primăvară, am avut Lună nouă în Berbec. Toate marchează începutul Anului nou astrologic, momentul unui nou start pentru toate zodiile.

Este momentul unui nou început, al unui nou ciclu și/sau al unui nou set de provocări pe care să ți le asumi. Dar modul în care ne afectează evenimentul ceresc variază de la semn la altul.

Iată cum influențează Noul an astrologic toate zodiile

BERBEC

La mulți ani! Ați așteptat tot ANUL să vă simțiți din nou în flăcări, ceea ce are sens literal, deoarece ești semnul cardinal al Focului. Începutul sezonului tău se conectează cu intrarea Lunii noi în pe 21 martie, așa că totul este despre tine în această primăvară. Bucură-te de faptul că lumea merge în felul tău și acceptă obiceiurile tale de Foc.

TAUR

Zilele devin mai lungi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să profiți la maximum de fiecare oră. Relaxarea este cheia, la fel ca și reconectarea cu tine însuți. Soarele își începe călătoria prin casa a 12-a a sfârșiturilor și a subconștientului pe 21 martie, lucru care poate fi greu de trecut. Dar este întotdeauna o etapă necesară înainte de ziua ta la sfârșitul lunii aprilie. Subconștientul este ultimul loc în care vei dori să crești, dar stai acolo. Dacă îmbrățișezi acest timp înflăcărat, chiar dacă te dogorește, vei face câteva descoperiri de sine. Toate îți vor face sezonul de la sfârșitul lunii aprilie plin de satisfacții.

GEMENI

Cu cea de-a unsprezecea casă luminându-se la începutul primăverii, ești în flăcări chiar acum în departamentul de prietenii. Doar asigură-te că persoanele pe care le aduci în viața ta sunt 100% valide. Nu îți fie teamă să iei o poziție neobișnuită și să spui oamenilor ce simți. Vor avea mult mai mult poftă de compania ta!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Începe zodia Berbec 2023! 5 moduri să profiţi de zodia Berbecului pentru binele tău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...