Începe zodia Berbec 2023! 5 moduri să profiţi de zodia Berbecului pentru binele tău

Publicat: 19 mart. 2023, 13:20, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Începe zodia Berbec 2023! 5 moduri să profiţi de zodia Berbecului pentru binele tău

Începe zodia Berbec 2023. O dată cu primele raze de soare primăvăratic, din 20 martie până în 20 aprilie îşi instalează domnia Berbecul de foc din zodiac. Condus de Marte, Berbecul este caracterizat de un simbol sub formă de V care semnifica coarnele sale. Dintotdeauna berbecul a fost asociat cu determinarea, iniţiativa şi spiritul de lider. Iar istoric berbecul a fost asociat cu soarele zeu.


Soarele Zeu apare în mai multe arhetipuri religioase.

Cel mai cunoscut este Apollo din Grecia antică. În Egipt, el este zeul creator Khnum, un bărbat cu coarne de berbec care crea corpuri de copii din lutul său. Khnum era de fapt un zeu de apă ce se asigura că fluviul Nilul va depozita mal negru bogat în fertilizanţi pentru pământul de primăvară, oferind material pentru olărit.

Zodia Berbec 2023. Berbecul este un semn de foc pentru că forţa lui oferă căldură de foc pentru a îmbina pământul şi apa împreună într-un vas sau container. Până la urmă, vasele de lut trebuie puse la soare sau la foc ca să reziste.

Ca şi anotimpul în care domneşte, Berbecul manifesta toată această energie explozivă care s-a reverberat din Cosmos când Soarele a început să dea căldură şi lumina necesară pentru a susţine viaţa pe Pământ. În fiecare an, atunci când Berbecul şosete după sezonul de iarnă, el introduce un nou sezon de creştere.

Pământul a fost umezit de apă din sezonul Peştilor, semn de apă, suficient cât să hrănească viaţă şi acum focul Berbecului oferă energia solară necesară încălzirii sale.

În acelaşi fel în care Soarele oferă energia necesară pentru a iniţia o nouă creştere, la fel sezonul Berbecului oferă oamenilor pasiunea şi energia creativă necesară plantării seminţelor proiectelor pe termen lung şi schimbărilor la scară mare. Primăvara a fost mereu asociată cu revoluţia şi schimbarea.

În timpul zodiei Berbecului, suntem invitaţi să ne inventariem viaţă şi să vedem ce nu ne mai serveşte deloc.

Este un moment în care este în puterea noastră să renunţăm cu eleganţă şi acceptare la ce e vechi şi să creăm ceea ce vrem să manifestam în lume.

În timpul zodiei Peştilor, mulţi dintre noi vor simţi această energie creativă în puseuri scurte dar foarte intense de pasiune şi determinare. Pe măsură ce ieşim din apele vindecătoare ale Peştilor, această energie viguroasă va avea un efect de împrospătare. Vom fi în stare să ne scoatem din apele adânci emoţionale, să ne scuturam picăturile şi să ne uscam la soare.

Zodia Berbec. Această energie impulsivă îi face pe oameni să înceapă multe proiecte noi care nu îşi vor vedea finalizarea; să experimenteze mai multe iubiri noi ca să vadă cu cine se potrivesc cu adevărat; sau chiar să plece neaşteptat din oraş.

Tot ea îi face pe oameni să ceară iertare mai degrabă decât să ceară permisiune, întrucât energia Berbecului este mai concentrată pe ce poate produce decât de unde vine.

Pentru unii oameni, a trăi în sezonul Berbecului este o provocare.

Există un motiv pentru care Berbecul este reprezentat de o carte de rege în multe seturi de cărţi de tarot. Berbecul poate fi dur precum conducătorul impetuos. Astrologic, Berbecul este condus de Marte, unul din zeii antici de război. Violenta lui Marte şi apetitul lui pentru vărsare de sânge este balansat de sora sa Minerva care reprezintă înţelepciunea şi logică pe un câmp de luptă.

Energiile lui Marte şi Minerva ne reaminesc despre importanta de a aborda acest sezon cu o energie echilibrată şi intenţii clare. Orice alegi să aduci în lume în timpul sezonului Berbecului va fi cu tine tot restul anului. Proiectele pe care le iniţiezi, relaţiile pe care le începi vor rămâne într-o formă sau alta.

Aceştia sunt copiii tăi, exact precum erau copiii creaţi de zeul Khnum din lutul său. Verifică ce resurse ai pentru creaţia ta pentru că orice copil şi orice creaţie are nevoie de nutrienţi ca să crească.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.