A început cea de-a zecea ediție a expoziției World Press Photo în România

După un an în care pandemia i-a ținut departe de spațiile publice în care aveau ocazia să prezinte activitatea UNICEF în România și să atragă noi susținători ai programelor derulate de organizație în beneficiul copiilor, Fundraiserii UNICEF au reluat activitatea de atragere de fonduri în București.

Astfel, de sâmbătă, 8 mai, aceștia îi întâmpină pe vizitatorii celei de-a zecea ediții a expoziției World Press Photo în România, în deplină siguranță pentru toți, în fața intrării Muzeului Național de Artă al României, din Strada Știrbei Vodă, nr. 1-3.

Pentru că munca UNICEF de a produce schimbări reale, sustenabile, în viețile copiilor din România este una de durată, sprijinul financiar trebuie să fie constant și pe termen lung.

O sumă aleasă de donator va fi debitată din contul acestuia

Fundraiserii UNICEF intră în dialog cu potențialii susținători, propunându-le completarea și semnarea unui mandat de debit direct, prin care, o sumă aleasă de donator va fi debitată din contul acestuia, lunar, fiind direcționată către programele UNICEF în beneficiul copiilor.

Expoziția World Press Photo este la cea de a 64-a ediție la nivel internațional și la cea de a zecea pentru publicul român. Evenimentul din București, care se poate vizita până la data de 26 mai, de miercuri până duminică, face parte din expoziția anuală internațională World Press Photo, itinerantă în întreaga lume, fiind expusă în peste 100 de spații din peste 45 de țări și vizitată de peste 4,5 milioane de oameni la fiecare ediție. După Capitală, expoziția va fi deschisă în Timișoara (30 iunie – 20 iulie) și Cluj-Napoca (2 – 20 iunie), iar detaliile fiecărui eveniment vor fi publicate pe pagina de Facebook a expoziției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...