A început CM fotbal Qatar 2022. Spectacol grandios la ceremonia de deschidere

Campionatul Mondial de fotbal a fost deschis astăzi cu o ceremonie pusă la cale de FIFA și Qatar, care a început cu o oră și 20 de minute înainte de primul meci al turneului, între țara gazdă și Ecuador.

Cel mai atipic Mondial de până acum a debutat cu un spectacol grandios de lumină și culoare. Stadionul „Al Bayt” s-a „aprins” cu o oră înaintea partidei dintre Qatar și Ecuador, organizatorii pregătind un show deosebit.

Moment emoționant cu marele Morgan Freeman

Invitat de gală la festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial, marele actor Morgan Freeman, în vârstă de 85 de ani, a fost protagonistul unu gest emoționant. Aflat pe gazon, acesta a îngenuncheat pentru a vorbi cu un tânăr infirm, momentul fiind aplaudat la scenă deschisă de spectatori. Morgan Freeman, fost câștigător al premiului Oscar, a ținut un discurs prin care a invitat la pace, armonie și înțelegere.

Artistul qatarez Fahad Al-Kubaisi și starul pop sud-coreean Jung Kook, vocalist al trupei BTS, au interpretat piesa „Dreamers”, imnul turneului final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...