A început Daciada petrecerilor politice de top

După 1 mai au explodat sezonul nunților și a botezurilor de fițe unde vedete au fost odraslele unor politicieni de prim plan, iar apogeul aglomerației de asemenea evenimente a fost atins în acest weekend. Practic, a fost și este o întrecere gen Daciadă între politicieni, unde petrecerea fiecăruia vrea să fie mai cu moț decât a celuilalt.

Sezonul nunților de top a fost deschis, în urmă cu două săptămâni de baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, ajuns vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României. Fiica acestuia s-a căsătorit în prezența a circa peste 500 de invitați, majoritatea politicieni în frunte cu cei din conducerea Curții de Conturi.

Dar, adevăratul boom al nunților de top a fost în acest weekend. Fostul premier PSD, Mihai Tudose, a petrecut ca-n filme cu vreo 400 de invitați într-o locație de vis de lângă Brăila la nunta fiicei sale. Invitații au fost unul și unul, adică primari, consilieri, șefi de instituții centrale și locale, deputați, senatori și chiar europarlamentari. În celălalt colț de țară, în Maramureș, fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, și-a condus fiul la altar. Masa și dansul pentru cei circa 400 de invitații, mulți dintre ei veniți din București, a avut loc într-o locație selectă din zona Baia Mare.

Nici liberalii nu s-au lăsat mai prejos și, la concurență cu nunțile liderilor PSD, au petrecut de mamă, mamă! Purtătorul de cuvânt al PNL, fostul ministru al Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe- ”Chiloțel” s-a căsătorit a doua oară cu fiica vitregă a fostului ministru de Interne, Marcel Vela. La petrecerea organizată la Caransebeș au participat peste 550 de invitați, iar atmosfera a fost întreținută de mai multe vedete de la noi. În același timp, la Alba Iulia, fostul ministru cu plagiat al Digitalizării, Florin Roman, s-a căsătorit a treia oară în prezența a circa 250 de invitații.

Mai la sud, în Giurgiu, a avut un botez la care a participat noua camarilă politică a PSD din acest județ. Fiica prefectei PSD Florentina Stănculescu și-a botezat fiica, iar nașul de botez a fost liderul interimar al PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina-”Scheletu”. De la acest eveniment cu vreo 200 de invitați nu putea lipsi și pupila lui ”Scheletu”, deputata Elena Dinu, fosta protejată a baronului Bădălău.

Așadar, acest weekend a fost extrem de solicitant atât pentru liderii PSD dar și PNL, dar să vedem ce petreceri de top ne mai rezervă și sfârșitul acestei luni. Petrecem, petrecem, dar oare când mai și guvernăm sau facem nunți și botezuri când suntem la guvernare că deh… are lumea nevoie de noi!?

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole